Logo Het Anker Ankergemeente
Kerkelijk centrum 'De Rank'
Lupinestraat 11
3434 HA Nieuwegein.
✆ 030-606 42 88

Grootouderdag Stichting Generatio

Ook dit jaar wordt er een Grootouderdag gehouden: D.V. zaterdag 10 november in De Bron te Hardinxveld-Giessendam. Grootouders (echtparen én alleenstaand) kunnen zich gratis aanmelden. Het thema luidt ‘Geniet er maar van!’

Sprekers in het ochtendprogramma zijn Kees van Velzen, bekend van de EO en Nederland Zingt, hij spreekt vanuit zijn rol als opa en Maaike Schalk, pastoraal therapeut, counselor en coach. Als kind woonde ze met haar ouders en grootouders in één huis, tegenwoordig woont ze met haar dochter, schoonzoon en twee kleinkinderen onder één dak. Andere onderdelen van de dag zijn praktische workshops, verdiepende gespreksgroepen en samenzang. De contacten tussen grootouders onderling blijken ook een waardevol ingrediënt van een Grootouderdag te zijn.

Na de voorgaande edities kunnen we stellen dat Generatio met de Grootouderdag voorziet in de behoefte van grootouders aan praktische toerusting op het gebied van kleinkinderen en geloof.
Meer informatie over de Grootouderdag is te vinden op www.generatio.nu. Aanmelding is noodzakelijk. Er wordt een collecte gehouden om de kosten te dekken.



Terug...